Teater = Kär! <33

Asså Gustav problemet som jag hade har blåst bort totalt (för tillfället)
Problemet var: Jag var dödsförälskad i Gustav men han hatade mig elr rättare sagt hatar m ig för att det går ett ryckte som inte är sant! Jag försökte prata med honom och berätta sanninen men det gick inte för att han aldrig svarade när jag ringde och att han går ifrån när jag pratar med honom i skolan.
Så jag ville komma över honom men hade svårt för det.
Lösning 1: Hitta en annan kille och gilla honom mycket mer.
Lösning 2: Fortsätta vara kär i honom och bara vänta tills en ny kommer.
Lösning 3: Hitta alla hans dåliga sidor och bevisa att han inte är värd mig.
Hela skol dagen datt jag och tänkte hur jag skulle göra och jag bad folk om hjälp men ändå kom jag inte fram till något bra.
Så senare på eftermiddagen skulle jag till min teater skola och umgåddes lite mer med en kille där och plötsigt kom det fram bara att jag är kär i honom. Jag kan inte ens förklara det.. Ena sekunden så stod vi och pratade om hans roll, och andra så bara var jag kär i honom.
Det är inget fel på honom alls jag menar, han är söt, snäll och vi har känt varandra i evigheters evighet. Och sedan har vi mycket gemesamt.
Alla på teatern kommer säkert att undra vem det är men det tar jag med er privat.
Nu måste jag sova. Men skriver mer imorrn.
Pözz Pözz Älsklingar <333

Saga, Dans, Fotta!!!!!

Tjallå!!
Idag har jag varit med underbara Saga <3
Först var vi på hennes dans träning sen stack vi till schock och köpte lite grejor som jag lägger upp sen. Sen så gick vi hem till henne o tog lite bilder (typ modell) Ja sem så stack jag hem och fottade lite. Jag pallar inte skriva mer. Men skriver mer imorrn.
Pözz! <333


Jaha..

Då var den hemligheten spriden.
Jag var hur förälskad som hälst i en kille i 6:an eller hans namn är Gustav.
Och då snackade jag med min kompis om det och då skrek hon ut i hela korridoren: GUSTAV HAR NATALIA CHANS PÅ DIG!?
Jag fan blev helt förbannad på henne. Så jag pratade inte med henne på hela dan.
Nu hatar Gustav mig och jag e bara... Jag kan inte ens förklara det. Men sånt är livet.
Och jag skiter i om hela skolan läser det här. Ni får göra det och ni får mobba mig hur mycket som hälst jag kommer inte bry mig. Och om du läser det här Gustav så vill jag bara att du ska veta att jag gillar verkligen dig och jag förstår att du inte gillar mig.
Men jaja skit samma. Hejdå alla!

Fredag...!!!

Hej alla gullungar!
Idag är det fredag och sen är det HELG!!! Finely
Men snart ska jag sticka och då kommer vi först ha konst med Pioter (undra till vem han kommer säga att allt är missbildat den här gången)
Sen så har vi dans. Och det är rätt så kul :D
Sen har vi Herved, och han kommer väl fortsätta snacka om en massa skumma saker som ingen fattar ;P
Aja, på lunchen om det inte blir gott ska jag o Manda kanske sticka till Matteus kiosken men vi får se.
Jag skriver när jag kommer hem.
Seya! <33333 En gammal bild på mig o Sosso från dansfeber <3 Love ya Sosso <333

JÄVLA ASS!!!!!!

Asså fan vad jag är pisstoff!!!
Ni vet att jag berättade förut om att jag hade blivit ihop med Jacke och att han var världens snällaste och sötaste HELL NO!!!
Asså det där jävla asset gjorde slut med mig och började flörta med mina kompisar. Sen sa han till alla att han fortfarande var kär i mig så att alla skulle tycka synd om honom. Sen så säger han till min kompis att om han inte skulle vara "kär" i mig skulle han vara tsm med henne. Sen så ska jag på bio och gissa vad jag ser..? Emelie min bästa kompis står förfan och hånglar! Sedan säger Emelie att Jacke hade sagt till henne att jag hade sagt till honom att det var helt OK att dom var ihop.
Och det här skulle inte vara en sån big deal om hon gjorde slut med honom, men icke. Hon tror att Jacke är en så söt och snäll kille och tror på den där jäveln att dom kommer vara ihop i all evighet och att dom älskar varandra så jävla mycket. Men det är väl klart hon tror. Det tror ju alla när man blir tilsammans med honom. Med hans söta utseende och hans charm men han e fan O N D !!!!!!!!!!
Så alla där ute: Bli ALDRIG ihop med Jacke Wilsson
I HATE YOU!!!!!!!!!!!

RSS 2.0