Love yah! <333

Asså shit! Jag hatar den där jävla gubben som kom på att jorden ska gå under idag. Jag lovar det kommer inte göra det och min telefon har inte slutat ringa på hela dan för att folk säger hejdå jag älskar dig mm. Asså visst det är klart det är gulligt och ibörjan är det väl mer att man tar det på skämt. Men min kompis ringer mig gråtande och ävem om hon kanske inte tror på det så tänk tanken att dö och förlora hela sin familj, vänner och alla dom man älskar är ju bara hemsk!
Ävem om jag tycker att hela "jorden går under grejen" är bullshit så vill jag hälsa till en av mina bästa vänner: Alina! Jag älskar dig verkligen gmn och jag lovar jorden kommer inte gå under idag. Jag älskar dig av allt och jag har helt enkelt betsämt att jorden får inte gå under idag för att jag kommer inte att klara mig utan dig till oc med om jag är död. Du är mitt allt och mer och du gör mig glad vid svåra stunder, hjälper mig med kniviga situationer och jag bara ÄLSKAR DIG!!!!
Love you honey!!! <333

...

Har ni någon gång upplevt och frågar er själva varför ni egentligen finns? Varför så fort man gör någonting bra så skiter det sej? Och hur mycket ni en försöker så är ni inte nöjade med er själva? Ja jag har det i allafall. Flera gånger i mitt liv har jag ansträngt mig för att folk ska tycka mycket om mig och tycka att jag är snäll, rolig och söt (?) men hur mycket jag än försöker och hur mycket en folk säger det till mig så tror jag fortfarande inte på dom. Jag brukar oftast för folk vara tjejen som alltid står ut alltid peppar folk när dom är ledsna och har bra själv förtroende. Men innerst inne lika mycket som alla andra är jag ibland osäker på mig själv. Idag var jag på biblioteket och lånade en bok som hette "Jag och ingen annan" Som handlade om en tjej som hette Alice och var väldigt osäker i sej själv. Hon vågade aldrig visa upp sin kropp t.ex när hon var på stranden. Hon tyckte att hon var ful och sjukt tråkig. Men sen på midsommar träffar hon en kille som heter Liam och han lär henne att ha bättre självförtroende och lärde henne att alla är älskade. Om jag själv tänker efter och om alla som läser det här tänker efter så har vi det rätt så lyxigt. Om jag tänker på mig själv så har jag det väldigt bra jämnfört med andra. Jag har vänner och jag har föräldrar. Jag är inte dödssjuk och jag lever i ett land utan krig. Och jag borde vara nöjd med mitt liv. Men ändå så ska man ju inte tänka så hela tiden, jag menar. Igår hade jag köpt nya shorts. Jag köpte ett par slitna jeans shorts och jag och min kompis började prata om olika länder som har det jobbigt. Och hon sa att: Ja men Natta, varför köper du ett par slitna jeans shorts när du istället kan köpa ett par vanliga och riva dom sjäv. Om du köper att par vanliga så kommer fabrikerna sluta tillvärka såna kläder och då kommer tusentals människor slippa jobba hela dagarna och dö i fabrikerna för att dom inte har råd med andra jobb mm. Men det här kanske som jag säger låter ego trippat men folk dör och jag kan tyvärr inte göra något åt det. Inte för att jag inte bryr mig om hur det är för andra människor och såklart tycker jag synd om dom men om jag hela livet skulle gå och oroa mig över saker jag själv inte kan förändra är det väl ingen vits. Eller tänker jag fel?
Men det här ha ju egentligen inget med saken som jag började skriva om. Alla människor i livet har båda jobbiga och roliga dagar och thats life. Alla människor har en dag i livet som t.ex en när och kär där och man minns det hämska minnet hela livet och alla har en lycklig dag i livet så kanske man bara hade sjukt kul!
Jag vill kunna vara nöjd med mitt liv för att om man tittar på hel heten så lever jag verkligen i en fest. Jag har en underbar familj, helt magiska vänner som förstår mig. En kille som jag älskar och han älskar mig och mycket mycket mer. Jag ska inte lägga ner min tid på att skriva en massa predikande om hur surt mitt liv är och  alla killar som dumpar mig mm. Jag vill ta tag i mitt liv och istället göra det kul och bra! För att ingen vill ju ha ett "jobbigt" liv och sitta sad face hela tiden. Imorgon fyller min lillebror år och trots att det inte är min födeslsedag så tror jag att jag kommer att ha superkul över att gå på resturang och käka tårta och glass. Sen ska jag till skolan och där kan jag umgås med vänner. Och till fredag ska jag åka ut till älta och vara med kompisar. Och sen höjdpunkten är ju att jag o min kompis band ska uppträda på grönan o köra en spelning. När jag sitter här i min säng och skriver i den här bloggen så vill jag ju inte bara hjälpta mig själv med att såkallat peppa mig själv utan jag vill att andra också ska kunna ta lärdom och att jag ska hjälpa er också :D Jag hoppas att det var kul o läsa det här inlägget och jag ska skriva roliga saker också. Men på att bara sitta i min säng och skriva en massa skit så mår jag genast mycket bättre och jag ser fram imot och se vad som händer med mig i framtiden.
Puss o Kram Natta <333

RSS 2.0