Ohhh.....

Hej! Gud ibland kan ja bara bli så jävla arg på min morsa. Hon sa till mig och Alex att ta hand om lite rosen buskar som hon hade klipt och lägga de i återvinnings sak... Så vi gjorde de. Sen kom hon hem och sa att vi inte hade städat allt så vi skulle ta bort mer. Sen började hon klippa bort en åh va heter de de var en massa löv som är runt mitt hus, jaja så då skulle vi klippa de och de var skit mycket att klippa. Sen skulle vi också läggade i återvinnings sak (och samtidigt skrk hon på oss typ att vi ska skynda) Sen så skulle vi till mammas kompisar och plocka svamp men hon hade redan träffat dom både igår och i förregår. Så då sa ja tvär nej att ja inte vill gå så då ringnde mammas kompisar mamma och frågade om vi ska åka och då sa mamma som tur nej. Nu sitter ja här och skriver. Hörni skriv till mig om de har varit någon insident där era föräldrar varit jobbiga. Nu skriker mamma att ja ska städa så de är bäst att ja går tjingeling.

´Hej!!!

Tja jag har inte skrivit på bloggen på ett tag för att jag inte haft tillgång till datorn. Men flest röster av tävlingen har alex fått grattis! Förlåt Sosso :( 

Sorry!

Jaja Grattis alex du kan ringa mig så kan vi prata! Beroende på castingen har jag hittat nmågra roller man jag kan inte hitta den manliga huvud rollen plus vuxna och barn så skicka mail till mig om ni vill eller komentar så skriver jag adressen. Hörni dages blogg är........ solgranbom.blogg.se den är super fin gå in och kicka! ja skriver mer sen Xoxo Natta ! 






RSS 2.0